Мика Стоичкова има връзка с Криско

Криско и Мика Стоичкова

Дъщерята на футболната ни легенда Христо Стоичков – Михаела или Мика, както всички я наричат, има връзка с рапъра Криско.

Доскоро двойката твърдеше, че отношенията между тях са чисто служебни, като ги свързва добро приятелство, но любопитни погледи опровергаха тези твърдения. Мика Стоичкова и Криско били забелязани от минувачи на централната столична улица „Витоша“, да се целуват страстно.

Криско

Двамата от прясносформирания любовен дует се държали като влюбени гълъбчета, като въобще не обръщали внимание на любопитните погледи на минувачите. Според свидетел, целувката била съвсем истинска и далеч не приличала на приятелска целувка по бузата.

От края на миналата година в медиите се заговори, че между двамата има нещо повече от приятелство, но до този момент никой от тях не потвърди тази информация. Сега очевидно вече не се притесняват да афишират връзката си, като явно я демонстрират в центъра на София.

Мика Стоичкова

Камата също бил запознат с отношенията на дъщеря си с рапъра, от което никак не останъл доволен. Ако връзката им се задълбочи, все пак Ицо трябва да се примири.

Дали това е зетът, на когото семейство Стойчкови отдавна се надяват, само времето ще покаже. Факт е, че самата Мика преди известно време разкри, че всички от нейното семейство и дават зор да се омъжи.

Освен това се надяват избраникът й да е българин. Тя от своя страна заяви, че още не се чувства готова да направи тази крачка, но когато дойде този момент, иска да намери човек, с когото да се обичат толкова силно, колкото нейните родители.

„Майка ми и баща ми се обичат безумно, прегръщат се както в първия ден от връзката си, дори е малко дразнещо. Винаги са заедно, дори когато се налага баща ми да замине за кратко, майка ми отива при него, а ние със сестра ми оставаме при бабите ни. Бих искала и аз да имам такова семейство един ден, но мисля, че все още ми е малко рано за това“ споделя Мика в телевизионно интервю.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати