ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Преслава съветва Миро

Преслава съветва Миро

Преслава

Фолк звездата Преслава се превърна в съветник на Миро, който е неин колега в журито на музикалното риалити шоу "Гласът на България". Пламенната брюнетка изказва мнения и съвети за певците от отбора на Миро и в ефир, а той се вслушва в думите на Преси.

За разлика от Преслава, Данчо Караджов, който е вторият мъж в журито, не дава съвети на Миро, а го оставя сам да направи трудния избор от кой от своите изпълнители да се лиши.

Миро

Що се отнася до Вики терзийска - другата дама в журито, тя стана крайно критична както към своите, така и към чуждите изпълнители, и критикува наред. Рядко се случва изпълнението на някои от конкурентите за оставане в шоуто да й хареса наистина и тя да си го каже.

Смяната на тоалета се е отразила добре на Вики и се оказа, че с блуза и пола й отива много повече, отколкото с гащеризона, с което беше на кастингите на тъмно.

Масивните бижута допълват новия имидж на Вики. Миро пък се изяви като доста артистичен в тоалета си и по време на репетициите се кипри с шапки, а на сцената на шоуто се появи и с ефектна папионка.

В шоуто Миро продължава да поддържа ролята на добрия и спасява дори участник с чалга-умения от отбора на Преслава. Миро е и най-емоционален - някои от изпълненията слуша със затворени очи или със събрани пред лицето си ръце.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати