Емануела плакне гърди в алкохол

Емануела плакне гърди в алкохол

Сочните прелести на фолк звездата Емануела буквално подгизнаха, след като бяха обилно заляти с изключително скъп алкохол.

Почитател на певицата не се двоуми много, преди да поръча бутилка от най-скъпото шампанско, което се продава у нас, за да осигури пенлив душ за любимката си.

Страстната брюнетка бе обляна с пенливия алкохол, като почитателят й платил за бутилката 20 000 лева. Високата цена на шампанското не спряло обожателя на певицата, който искал да я изненада по този нетрадиционен начин.

Според колежки на певицата запаленият фен на Емануела, който не е пожелал да се представи след пенливия душ, е могъл да изрази чувствата си по друг начин.

Емануела плакне гърди в алкохол

Двадесетте хиляди лева са можели да осигурят попълнение в гардероба на певицата, която е почитателка на марковите тоалети и обувки.

Фенът на Емануела обаче предпочел да покаже, че не държи на материалните ценности, а и е наясно, че има кой да й купува маркови дрешки.

Силната половинка на певицата – бизнесменът Никола глези Емануела така, както не го е правил никой от предишните мъже до нея.

Не е ясно какво ще последва от страна на Никола спрямо купувача на шампанско, който най-вероятно не е поискал да каже кой е, за да не се стига до скандали.

Никола е известен като ревнивец, както и нежната му половинка, така че със сигурност се е стигнало до изясняване на ситуацията.

Виж повече

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари