Дарина Павлова си намери нова изгори

Дарина Павлова

Вдовицата на Илия Павлов, която отдавна живее в Италия, си хвана и тамушен мачо. Щастливецът е 29-годишният изгряващ актьор Джулио Берути, за когото се говори, че зарязал сериозната си приятелка, за да изпълнява сексуалните желания на мадам Мултигруп.

Младият Берути се държал като жиголо, приемал скъпите подаръци на Дарина с ухота, като се отзовавал където и когато тя пожелавала. Ясно е като бял ден, че това което ги свързва са парите и секса, злословят в светските среди.

Тази връзка няма бъдеще – Дарина е два пъти по-голяма от него, но в нея всеки получава, това което иска. Тя младо лъвче в леглото, а той материални облаги и силен тласък в кариерата му. Не бива да забравяме, че Дарина има и стабилни връзки в телевизията и сред висшето общество.

Наскоро г-жа Павлова беше заловена и с друг млад италианец - 31-годишният Сандро Рубини, който е нейно пресаташе. Но слуховете не продължиха дълго, тъй като стана ясно, че въпросният се радвал повече на ласките от своя пол.

За това пък синеокият красавец Берути се славил като истински любител на женската красота. Джулио Берути е познат и на българската публика, от сериала „Дъщерята на Елиза", където играе Антонио и като Джулио Бранчифорте в "Ястребът и гълъбицата".

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати