Асдис Ран разкрива тайните си

Асдис Ран разкрива тайните си
Снимка: сп. Мач Магазин

Ледената кралица Асдис Ран е твърдо решена да разкрие тайната на красотата си и ще го направи по съвременен метод – чрез уъркшоп за модели.

Русокосата красавица смята да преподава професионални уроци на желаещите моделки.

Асдис Ран разкрива тайните си
Снимка: сп. Мач Магазин

Тя ще им предаде опита си по отношение на грима, тренировките и диетата, която поддържа фигурата й, както и начинът да се представиш добре в света на модата.

Всяко желаещо момиче може да се запише на уроците, които ще му преподава лично ледената кралица Асдис Ран.

Момичетата ще получат също така и съвети от специалисти, подбрани от ефектната блондинка, които ще ги насочат как най-добре да използват даденото от природата и да го усъвършенстват.

Уроците на Асдис ще продължат две седмици. В края на обучението момичетата ще се радват на възможността да участват в истинска професионална фотосесия.

Асдис Ран, която има своя модна агенция в родната си Исландия, е включила в програмата упражнения, които повишават увереността в собствените сили, а също така и обяснения как точно здравето е свързано с красотата.

Красивата Асдис ще насочи момичетата как да използват женския си чар, за да успеят в живота и да просперират в кариерата.

В работата по уъркшопа Асдис ще бъде подпомагана от своята приятелка и колежка – Елена Боева, известна като актриса и модел.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати