ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Албена Михова пред раздяла с любимия

Албена Михова пред раздяла с любимия

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Албена Михова

Актрисата Албена Михова, която е една от звездите в шоуто "Като две капки вода", едва не остана без гаджето си - победителя от Мюзик Айдъл - Тома.

Двамата са емоционални и често се карат бурно, но неотдавна се стигнало до подхвърляне на заплахи за раздяла.

Русокосата актриса, която е с 12 години по-голяма от любимия си, напоследък е с натоварена програма и реагира по-болезнено на обикновените спорове.

Според клюката Албена искала да има още едно дете, а възлюбеният й все още се чувствал млад да сменя памперси и затова се стигнало до изясняване на отношенията. Певецът имал нужда от време, за да узрее за идеята.

Любовта обаче си казала думата и всичко било изгладено с прегръдки и целувки.

Тома напоследък взел още повече да цени таланта на половинката си, която се превърна първо в негърка, а след това в мъж в шоуто "Като две капки вода".

Превъплъщението й в романтичния певец Брайън Адамс леко постреснало Тома, който изтръпнал, като видял набола брада по лицето на любимата си.

Но фактът, че Албена успя да спечели в две поредни издания на шоуто, го карал да се чувства горд, че е нейна силна половинка и постоянно се хвалел с успехите й пред приятелите си.

Макар че Албена показа с последното си превъплъщение, че се справя успешно с ролята си на мъж и посреща мъжки всяко следващо предизвикателство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати