Харизанова подлуди египтянки

Венета Харизанова

Манекенката Венета Харизанова, която неясно защо често е сравнявана с италианския секс символ - актрисата Моника Белучи, отнесла хули и яйца от разярени египтянки.

Едрогърдата моделка се разходила до страната на пирамидите и когато решила да ги разгледа отблизо, била атакувана от яростни думи на намиращи се наблизо египтянки.

Те били възмутени от факта, че Венета се появила край националната им гордост с разкъсани дънки. Думите им се видели малко и затова те уцелили нашенката с яйца.

Манекенката не се хвърлила срещу тях, а реагирала по европейски и просто се преоблякла в нещо не чак толкова разкрепостено за морала на местните дами.

Венета се шокирала на плаж, където се появила с един от любимите си маркови бански костюми. Вместо да й се възхитят обаче, местните мъже се хвърлили върху нея.

В случая обаче не я замеряли с яйца и не я обиждали, а се опитали да я покрият с дрехи и завивки, за да не създава излишен смут. Това окончателно провалило удоволствието от почивката на моделката.

Венета е известна с любовта си към оскъдните дрехи и предизвикателствата в модата. На собствената си сватба тя се появи с булченска рокля, която представляваше минижуп, покрит частично с воали. За контраст на късата рокля тя бе сложила ажурни дълги чорапи, които стигаха почти до средата на бедрата й.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
анонимка
анонимка
22.04.2013 15:21
че на какви плажове е ходила не мога да разбера ... всеки хотел си има частен плаж за гостите му и куп др. екстри 5 звездните имам в предвид..а за дънките мога само да кажа ..че веднъж след пране и гладене в хотела бяха зашили дънките на мъжа ми защото си мислили че са скъсани ..не че не са били де :((())))
0
0