Сравняват Румен Луканов с Пинокио

Румен Луканов

Телевизонният водещ Румен Луканов стана за посмешище с участието си в Денсинг старс и бе сравнен по пластичност с дървените човечета Буратино и с Пинокио. Самият Румен пък си призна, че танцува като дърво.

Водещият на предаването „Сделка или не” развесели куп зрители и натъжи журито с подскоците си на сцената, които би трябвало да изобразяват латино-танца ча-ча-ча.

Според близки на водещия това му се отразило доста зле на самочувствието и той бил на път да развие комплекс за непълноценност, но засега успявал да преодолее всичко с чувство за хумор.

Елен Колева

Румен Луканов ще се опита да положи усилия да се ошлайфа в танците, но най-вероятно ще се нарежда все в края на класацията, прогнозират негови приятели.

Според Румен обаче лоша реклама няма, така че участието му в танцовото състезание не било напразно. Другият участник в шоуто, който смайва с липса на пластичност, е актрисата Елен Колева.

Актрисата, която доскоро бе нежна половинка на бизнесмена Александър Найденов, бе убедена, че ще е на едно от първите места, защото е учила дълги години класически балет.

Но това й изигра лоша шега, защото не може да овладее стъпките на състезателните танци. Елен се опитва да измести фокуса от липсата на танцов напредък с разголени тоалети, но съдиите са непреклонни и все я слагат в края на класацията.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати