ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Алфредо Торес припява на Поли Генова

Алфредо Торес припява на Поли Генова

Поли Генова

Алфредо Торес, който изненадва с атрактивни прически и костюми в шоуто Денсинг Старс, където е жури, е известен не само с танцовите си умения, но също така и със своя друга страст - пеенето.

В шоуто "Като две капки вода" Алфредо Торес успя да се промени почти до неузнаваемост и се превърна в истинско копие на легендарния Джеймс Браун. Алфредо не само танцуваше като ексцентричния певец, но успяваше да докара и неговия тембър и начин на пеене.

Това не е първата вокална изява на Алфредо. Уменията му в тази област бяха забелязани още преди няколко години от фолк певицата Десислава, която успешно се изявява и на поп-сцената.

Двамата записаха дует, в който пеят на испански. Песента нямаше голяма популярност у нас, но в чужбина са я харесали много. Сега, когато Алфредо е на върха на популярността, той е бил пожелан и от певицата Поли Генова.

Заедно с нея Алфредо Торес работи върху общо парче, в което обаче този път ще пее на български. Покрай многото парчета, в които се пее не на много правилен български език, начинът на говорене на Алфредо ще звучи наистина страхотно, убедени са близките на шоумена.

Алфредо стана известен като най-емоционалният член на журито в танцовата надпревара и тъй като за някои неща не му стигат думите, той постоянно си помага и с подходящи жестове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати