ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Дичо излови три клонинга

Дичо излови три клонинга

Дичо излови три клонинга

Дичо успя да намери цели трима души, които приличат на него не само визуално, но също така като глас и като поведение на сцената, както и по стил на обличане.

Певецът беше обявил надпревара за двойници, като обещанието му беше почивка на морето за победителя и снимки в клипа за ново парче.

Дичо излови три клонинга

Тъй като трима души се оказаха истински клонинги на певеца, той не можа да се спре само на един от тях и избра и тримата. Бисер, Мирослав и Георги са имената на щастливците, които ще си починат в Синеморец в хотела на Дичо.

Най-странното е, че и тримата победители са Стрелец като Дичо, всички живеят в един град и хобитата им са като на певеца. Георги е фен на бокса, както и Дичо, Бисер е ресторантьор, а певецът върти супи в кръчмата до хотела през лятото.

Мирослав е страхотен музикант. Всичко това допринесло за решението на Дичо и тримата му клонинги да участват в новия му клип.

В избора на клонинги Дичо бе подкрепян от приятелката си Карина, която изцяло се съгласи с мнението на певеца за приликата на тримата кандидати за клип и почивка.

Според приятели на певеца той щял да вземе някой и друг урок по готварство от Бисер, който вече го изненадал със саморъчно приготвена торта.

С Георги пък щели да се отдават на бокса, а Миро има шанс за кариера в рок група и покрай Дичо ще се срещне с нужните хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати