Ива Софиянска минава под венчилото

Ива Софиянска и Антон Божков

По-малката щерка на бившия кмет на столицата - Стефан Софиянски, Ива, ще мине под венчилото, за да се врече във вечна вярност на дългогодишния си приятел Антон Божков.

От известно време Ива се явява и като водеща в ефира на Нова ТВ и очевидно вече е готова официално да се задоми с любимия си. Годеникът на Ива не е кой да е, а синчето на един от най-богатите бизнесмени у нас Васил Божков – Антон.

Бившият кмет на София пък е благословил връзката им от години, тъй като двамата и без брак живеят заедно.

Сега Ива и Антон възнамеряват да узаконят връзката си през лятото, като се очаква сватбата да бъде в България, а не както по-рано се твърдеше, извън граница.

На безименният пръст на младоженката вече блести годежният и пръстен с диаманти за 15 000 евро, а за кума Ива е поканила сестра си Елена.

Припомняме, че Ива Софиянска и Антон Божков от няколко години живеят в Лондон, където милионерския син притежава луксозен апартамент в централната част на английската столица.

Въпреки че в медиите се твърдеше, че двойката възнамерява за в бъдеще да живее в Лондон, след появата на Ива в българския ефир, двамата може и да решат, да се установят в родна България.

Друга българка, която през последните три–четири години се подвизава в англииската столица е мис България 2001 г. - Ивайла Бакалова.

Популярна с нюха си за финансова изгода, тя е една от малкото в българския хайл лайф, успяла да се вреди сред близките приятели на Ива и Антон, като не пропуска случай да ги посети.

В Англия бившата миска отива да учи английски, но след провала на бизнеса и с имоти в България, се опитва да го прехвърли на Острова.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дсрфг
дсрфг
12.04.2013 12:50
пари при пари отиват...
0
0