Мария иска отново бебе

Мара Отварачката

Фолк звездата Мария, която напоследък не се изявява по участия, смята отново да стане майка. Така дъщеричката й Марая ще се сдобие с братче или сестричка, от което според клюките щяла да бъде много доволна.

Мария, която е гледана като писано яйце от любимия си – богаташа Християн, според силната си половинка трябвало да пази здравето и красотата си, а нощните изяви не допринасяли за това.

Красивото миньонче, което е израснало в семейство с много скромни възможности, не може да се нарадва на късмета си – тя и малката Марая са глезени като истински принцеси.

Любовта на Мария към произведенията на френските и японските дизайнери вече е намерила как да се прояви. Гардеробът на певицата постоянно се освежава с най-новите тоалети и обувки, създадени от световноизвестни имена в модата.

Въпреки че не се изявява на участия, Мария блести в стилни клипове, на които могат да завидят много от нейните колежки. Когато Мария зачене от любимия си, вероятно за известно време ще трябва да се въздържа и от нови клипове, докато влезе отново във форма.

Мария най-вероятно скоро ще зарадва богатия си любим с бебе, с което окончателно ще го накара да я обича до полуда. Според близки на певицата богаташът е направо на седмото небе от радост, че е станал половинка на миниатюрната красавица.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати