ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тома стресна любимата Албена

Тома стресна любимата Албена

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Албена Михова

Победителят от Мюзик Айдъл Тома изкара акъла на нежната си половинка – актрисата Албена Михова, като се появи с чисто гола глава и отгоре на всичко черен като негър.

Превъплъщението му в световноизвестната звезда Сийл бе част от изненадата в шоуто „Като две капки вода”, където участва Албена.

Сийл

Тя успя да спечели два пъти поред седмичните надпревари с колегите си, но когато се наложи да се направи на Риана, не беше много убедителна.

Тома, който постъпи професионално като Рачков и Зуека и по техен пример обръсна главата си, вместо да използва дегизиращи шапки, направо потресъл Албена.

Тя много си падала по дългата му коса, която е част от рокерския му имидж. Но пък Тома успя да впечатли сериозно Маги Халваджиян, който може би ще го вкара в следващото издание на шоуто заради сериозните му имитаторски умения.

Тома, който е доста по-млад от половинката си, е все още лудо влюбен в нея и я подкрепя във всяко начинание. Той постоянно праща есемеси, за да се увеличи шансът на актрисата да печели седмичните надпревари по имитация на звезди.

Според клюкари в шоу средите напоследък чувствата между Тома и Албена били поохладнели, но треската около шоуто за имитации ги накарала да са по-сплотени.

Музикантът редовно помагал на Албена с разучаването на песните за поредното предизвикателство на сцената.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати