Райна вехне без гадже

Райна

Фолк певицата Райна, която след раздялата си с колегата си Константин не може да се събере с мъж за постоянно, вече е сериозно притеснена за бъдещето на любовния си живот.

Според приятелки на певицата тя била ужасена, че няма да има скоро сериозен приятел, с когото евентуално да има свое семейство.

Тя преодоляла раздялата си с Коцето, но не може да спре да мисли за това, че той е щастлив с жена си и детето им. Досега Райна не изпитвала притеснения относно любовния си живот.

Фолкпевица Райна

Но в шоусредите се говори, че не е нормално жена с нейната външност все още да не е успяла да омае някой сериозен бизнесмен, както направиха много нейни колежки.

Райна споделяла пред близки приятелки, че чакала истинската любов и не можела да си позволи да прави компромиси и да се събира с мъже, към които няма чувства.

Според близки на дългокраката певица тя просто е изгубила доверието си в мъжете и се страхува от нова връзка, защото си мисли, че и тя ще е обречена като тази с Коцето.

Певицата отдава цялата си любов на домашните си любимци, а освен това част от свободното си време посвещава на почистването на любимата си планина – Пирин.

Райна редовно изкачва планината, за да се наслади на природата, и да почисти отпадъци, оставени от туристи, за да върне първоначалната красота поне на частичка от Пирин.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати