Захари Бахаров страда заради раздяла

Захари Бахаров

Актьорът Захари Бахаров, който стана един от най-търсените български актьори покрай участието му в успешния телевизионен сериал „Под прикритие”, се чувства зле заради временна раздяла.

Тя е със съпругата му, която неотдавна го дари с дъщеричка. Блондинката Диди Алексиева, която е нежна половинка на актьора, в момента е без него заради национално турне.

Захари Бахаров обикаля с колегите си по българските градове, където се организират партита, свързани със сериала „Под прикритие”. Захари, като един от новите секс символи на родното кино, е обсаден постоянно от фенки.

Куката

Голяма част от фенките се нахвърля и на колегата му от екрана Мариян Вълев, който се превъплъщава в ролята на добродушния гангстер Куката. Но Захари не е застрахован от дамски нападения.

Съпругата му е обаче е напълно спокойна, защото той според клюката е толкова влюбен в нея, че няма как да й кръшне. Но въпреки това тълпата от фенки леко я напрягала, макар тя да не искала да си признава за това пред никого.

Диди Алексиева, която е телевизионна водеща, е наясно с работата на съпруга си и не е известна като ревнивка, но въпреки това си има едно наум.

Тя обаче е доста заета с грижи по малката сладуранка Кая, която с нетърпение очаква татко й да се завърне по-скоро от турнето, за да може пак да я гушка за лека нощ.

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ооооо...ценка
Ооооо...ценка
05.05.2013 19:11
.
0
0