ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна била отчаяна от изневерите на Коцето

Райна била отчаяна от изневерите на Коцето

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Райна

Фолк певицата Райна от години не може да преодолее стреса, който изпитвала, когато научавала за поредната забежка на колегата си Константин, с когото имаха няколкогодишна връзка.

Райна и Коцето се прочуха като дует и покрай утвърдилата се по това време певица Константин успях да набере доста сериозна скорост.

Това, че двамата бяха двойка извън сцената, не попречило на певеца да флиртува открито със свои фенки и понякога флиртът да разгорещява певеца прекалено.

Коцето

Дълго време след като двамата бяха разделени, това не излизаше на бял свят, тъй като трябваше да пазят своето сценично амплоа на успешен дует.

За разлика от времето, когато бе половинка на Райна, днес Коцето се кълне пред най-близките си приятели, че никога дори не бил погледнал друга, освен съпругата си.

Това, според близки на Райна, доста я обиждало, защото тя не се радвала на подобно отношение от страна на Коцето. А македонският нрав на певицата още повече влошавал положението.

Райна все още не губи надежда, че ще намери щастието в любовта, но мечтае за мъж, който ще я цени и няма да се заглежда по други, а ще гледа с любов само нея.

Засега обаче това остава само в сферата на мечтите на изпълнителката. Откакто е разделена с Коцето, нито един мъж не е успял да ангажира вниманието й за дълго време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати