ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Катрин Зита -Джоунс отново влезе в клиника

Катрин Зита -Джоунс отново влезе в клиника

Катрин Зита -Джоунс

Красивата съпруга на Майкъл Дъглас Катрин Зита –Джоунс има биполярно разстройство, което я кара често да влиза в депресии. Това е вторият път, в който актрисата влиза в клиника заради депресивни състояния. Биполярно разстройство се характеризира с остри промени в настроението на пациента и хаотично поведение.

Представителят на актрисата Сара Фулър съобщи, че Катрин има нужда да бъде наблюдавана от специалисти, които да и дават необходимото спокойствие. Поради това тя е постъпила в специализирана клиника вчера. Там Зита-Джоунс ще се лекува в продължение на един месец.

Припомняме, че през 2011 г. актрисата постъпи в клиника за лечение от биполярно разстройство и състояние на маниакална депресия. Тези заболявания водят до постоянна смяна в настроенията, като се редуват еуфория и дълбока депресия. Причина за тежкото емоционално състояние на 43-годишната Джоунс става заболяването на съпруга й рак на гърлото, с което Майкъл Дъглас успешно се бори.

Катрин Зита -Джоунс е родена в Уелс, като от дете започва да се изявява на театрална сцена. В началото на 90-те години тя заминава за Холивуд. През 1998г. е забелязана от Стивън Спилбърг, който я избира за ролята на Елен Монтеро в продуцирания от него филм „Маската на Зоро“.

С този филм Джоунс придобива световна популярност и се нарежда сред едни от най-търсените и добре платени актриси на Холивуд. През 2002 г. напористата брюнетка печели "Оскар" за поддържаща роля за участието й в мюзикъла Чикаго. През 2000-та година сключва брак с един от най-знаменитите холивудски актьори Майкъл Дъглас, от когото има две деца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати