ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Рапърът Устата атакува колеги

Рапърът Устата атакува колеги

Устата

Рапърът Устата, който според клюката се дразни от внезапния напредък на колегата си 100 кила, директно го атакува в социалната мрежа и го направи далеч не по най-изискания начин.

Устата публикува снимка на рапъра 100 кила и на любимата му Миглена, която той заби в риалити шоу Къртицата. Като надпис на снимката Устата сложи "Килата клати, ама само ЗАБАТИ".

С тази игра на думи Устата се опита да направи препратка към част от текста на парче на Килата, но в същото време и да посочи естетичния дефект на Миглена.

Сто Кила

Това предизвика бурна дискусия в социалната мрежа, в която се включиха както фенове на Устата, така и фенове на колегата му 100 кила.

Рапърът 100 кила обаче е толкова влюбен в Миглена, че се е посветил изцяло на чувствата си. Той без притеснение качва в социалната мрежа свои снимки с нея и споделя с всички, че я обича. След като Меги, както я нарича Килата, излезе от шоуто, той даде воля на чувствата си, макар преди това да изглеждаше доста сдържан в емоциите си.

Рапърът Устата обаче не смята да спира само с атаките си към 100 кила и е подготвил неприятна изненада и за колегата си Криско.

Той пък бе споменат от актьора Станимир Гъмов, който нашумя с участието си в риалити шоуто „Като две капки вода” като човека, когото той не би искал никога да имитира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати