Галена изненадва с фолклор, чака Цветелина Янева

Галена

Фолк звездата Галена, която е завършила училище за народни песни, е в трескава подготовка на албум, който ще съдържа изцяло и само фолклорни парчета.

Певицата напоследък е забърквана в клюка, която я свързва с мастит бизнесмен, с когото тя прекарва голяма част от свободното си време, вместо да го посвети на семейството си.

Фолк Певици

Според близки на певицата в това няма и капка истина, но злите езици продължават да одумват поведението й. Вместо да обръща внимание на клюките, Галена работи като луда и има още съвсем малко работа, за да завърши албума си, в който феновете ще я чуят как изпълнява автентични народни песни.

Галена се показа като истински професионалист и доказа, че не й пука, какво говорят хората за интригите й с колежки. След като разбрала, че Цветелина Янева също прави албум с народни песни, който ще излезе до дни на пазара, Галена решила, че не е добра идея нейният албум да излезе по същото време.

Тя е решила да изчака излизането първо на албума на колежката си, вместо да се опитва да пусне своя по същото време, само за да докаже на феновете коя е по-добра от двете в народните песни.

С този жест Галена още веднъж доказа, че е уверена в любовта на феновете и не я блазни желанието да се състезава по известност и талант с колежки. За Галена било достатъчно, че създава качествен продукт, който ще се радва на интерес от страна на ценителите на фолклора.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати