Диана Любенова меси козунаци

Диана Любенова

Актрисата Диана Любенова, която нашумя напоследък покрай имитациите на световноизвестни звезди в телевизионното шоу „Като две капки вода”, се е зарекла тази година сама да омеси козунаците за Великден.

Актрисата, която е нежна половинка на кинопродуцента Лес Уелдън, е решила да му покаже какво представлява истинската българска домашна трапеза за християнския празник.

Тя се е заканила да включи в боядисването на великденските яйца силната си половинка. Диана, която по принцип обича да се храни предимно навън, е решила да се посвети изцяло на семейството си по време на Великденските празници и да покаже каква добра домакиня е всъщност.

Като Диана ще постъпи и джаз певицата Милица Гладнишка, която стана известна на зрителите покрай участието си в сериала „Етажна собственост”. Тя също ще меси козунаците си собственоръчно.

Милица е известна сред приятелите си с любовта си към създаването на кулинарни шедьоври, както и с изисканото подреждане на празничната трапеза.

Диана и Милица са едни от най-коментираните участнички в шоуто "Като две капки вода". Диана успя да се ошлайфа и въпреки че в началото на шоуто не се представяше по най-добрия начин, напоследък изненадва журито и зрителите с все по-големи успехи.

Милица пък винаги е много атрактивна, затова събира все повече фенове. Актрисата стана известна и с това, че сама се отказа от участието си в сериала "Етажна собственост", за да не остане в съзнанието на феновете си като досадната Мими - съпругата на кроткия Величко.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати