ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Рачков и Мария празнуват петилетка

Рачков и Мария празнуват петилетка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k352
Мария Игнатова

Актьорът Димитър Рачков и нежната му половинка Мария Игнатова са пред прага на празнуване на цяла петилетка от началото на връзката им.

Двамата живеят под един покрив и въпреки че клюката постоянно ги разделя, те са щастливи заедно. С тях живее и синът на Мария Виктор, който е плод на любовта й с бизнесмена Петко Димитров, който напоследък се изявява като ВИП танцьор в шоуто Денсинг Старс.

Засега между Рачков и Мария не се е случвала любовна криза, въпреки че по дено време се заговори, че между нея и бившия й мъж Петко Димитров отново е припламнала искра.

Петко Димитров

Това се случи, след като Петко публикува снимки с Мария в социалната мрежа. Оказа се, че двамата не са спирали никога да поддържат добри отношения, защото имат общо дете, но това нямало нищо общо с любовта.

Според Мария, която тайно признава пред приятелките си, че би искала да се види булка, всъщност бракът може да унищожи искрата на любовта. Тя засега се въздържа от сватба, тъй като се притеснява, че това може да се отрази негативно на връзката й.

Много двойки стигат до рутина веднага, щом се оженят, въпреки че преди това между тях е имало тръпка, смята тя. Но според клюката тя с удоволствие би приела предложението на Рачков, стига той да прояви инициатива и да й предложи брак. Романтичката Мария би искала това да стане по възможно най-красивия начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати