ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна призна, че е тигрица в леглото

Райна призна, че е тигрица в леглото

Райна

Фолк-певицата Райна разкри някои подробности от любовните си преживявания под завивките. Пилето на поп-фолка твърди, че е истинска тигрица, когато става въпрос за любовни ласки. „Обичам разнообразието и нестандартните пози по време на секс.“

„Импулсивна съм по природа и в леглото съм такава. Не обичам нагласените неща. Свещите и дългите увертюри преди секс ужасно ме изнервят. Такава съм и не обичам да влизам в някакви рамки, доколкото се отнася за интимните ми отношения“, разкрива певицата.

Въпреки че след раздялата и с дългогодишния си приятел - поп-фолк певеца Константин, няма обявена друга връзка, тя твърди, че е истинска тигрица в леглото.

Сексът за нея задължително трябва да е спонтанен, за да бъде истинско изживяването, като няма табута с любовния си партньор. Също така очаква и сексуалния и партньор да е толкова разкрепостен, колкото е тя самата.

Изненадващо за повечето, които смятаха Райна за доста консервативно момиче, в същото време се оказа, че и в този случай външността лъже.

„Мъжете, които имат въображение в секса истински ме впечатляват. Такива са и до този момент мъжете в моя живот. Казват, че танцьорките и лакомите жени са страстни жени. Е и аз съм такава, обичам да си похапвам и доста си угаждам, а танците, те просто са ми в кръвта“, споделя певицата.

Райна добави, че има мъж за когото съжалява, че го е оставила, но не пожела да уточни дали това е Коцето, който вече има друга жена в живота си и дете от нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest