ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мария Илиева предизвика феновете

Мария Илиева предизвика феновете

Нина НордНина Норд
Джедай
2k356
Песни на Мария Илиева

Мария Илиева реши да даде по-голяма гласност на новия си сингъл, като направи игра, свързана с него. Спечелилият играта ще може да присъства на промоцията на сингъла и да се види лично с Мария.

Новият сингъл на певицата се казва "Играя...", споделя самата тя и предизвиква феновете да допълнят името на песента с вярната дума. Тази игра създаде истински бум сред почитателите на Мария, които по цял ден публикуват предположенията си.

Мария Илиева

Истинското име на песента ще стане ясно на 17 май, по време на шоуто за танци със звезди Денсинг Старс. Дотогава феновете имат възможността да гадаят истинската дума, която е част от наименованието на новото парче на Мария.

Въпреки че ще има само един финалист, ще има и две поощрителни награди. С жребий ще бъдат изтеглени имената на още двама от участниците в разрешаването на загадката на Мария. Те също ще могат да се видят с певицата отблизо.

Освен предизвикателството към феновете си Мария Илиева реши и да ги зарадва с произведение на изкуството и публикува на страницата си в социалната мрежа свой портрет, рисуван преди почти шест години от карловски художник.

На него Мария се усмихва, заобиколена от клони с райски ябълки. Платното е изпипано в стила на Владимир Димитров Майстора, забелязаха бдителни почитатели на изобразителното изкуство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати