Диана Любенова за втори път с гола глава

Диана Любенова

Актрисата Диана Любенова, която е нежна половинка на американския продуцент Лес Уелдън, лъсна за втори път в живота си с гола глава. Тя направи това за шоуто "Като две капки вода", където й се наложи да се превъплъти в Ицо Хазарта от Ъпсурт.

Ексцентричната Диана, която преди години водеше скандално еротично предаване, се беше обръснала гола глава за старта му и така му направи яка рекламна кампания.

Камелия

По онова време сърцето й все още не беше попаднало в плен на Лес и тя се прочу също така и с друга рекламна акция - изкара куп голи хора в центъра на София.

За да се превърне в известния рапър Ицо Хазарта, Диана отново се лиши от косата си - този път обаче благодарение на добрите гримьори.

За разлика от Зуека и Рачков, които заради сценично превъплъщение на сцената на шоуто за ВИП-имитатори си обръснаха главите, Диана не склони да се лиши за втори път от гъстата си коса.

Диана Любенова, която се слави с ексцентризма си, напоследък е много по-улегнала от преди и според колегите й трудно би се решила отново да позволи косата й да бъде обръсната.

С голи глави заради сценични изяви, но маскирани от гримьори, са се появявали известни изпълнителки - певицата Камелия и фолк изпълнителката от близкото минало Цветелина. Те заприличаха на Шиниъд О`Конър, за да впечатлят феновете си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
гост
гост
18.05.2013 13:16
без глава ще е още по добре
0
0