Део гради планове за дълга връзка с Елена

Део и Елена

След като доста дълго време криеше от всички, че е разделен с Лора Караджова, Део вече гради планове за дълъг съвместен живот с новата си тръпка - танцьорката от Денсинг старс Елена.

Между двамата прескочи искра още по време на първия им танц, но тогава Део не пожела да коментира нищо. Той спазваше негласна уговорка с Лора, с която имаше дълга любовна връзка - около осем години, да не се коментират взаимоотношенията им.

Део и Лора Караджова

Според клюката през последните месеци от връзката им Део и Лора постоянно се карали и приличали на семейна двойка с над четвърт век брак, която вече е навлязла дълбоко в рутината.

Постоянните изяснявания на отношенията охладили чувствата между Део и щерката на Йордан Караджов, която обича да провокира феновете си, като се появава с тоалети, които разкриват бельото й.

Део бил пленен от красотата на партньорката си Елена в шоуто Денсинг старс, но в началото не се и надявал на взаимност от нейна страна. За негова радост се оказало, че Елена също го харесва и връзката им започнала да се развива.

Русокосият водещ, който се изявява като перфектен танцьор, е известен с това, че обича дългите връзки. Той е готов да изпълни всяко желание на дългокраката красавица, за която му завиждат всичките му приятели.

Део е много щастлив, че е намерил хубава жена, която е със спокоен и приятен характер, което според него е доста трудна задача.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати