Софи Маринова пак без сватба

Софи Маринова

Софи Маринова се отказа от намерението си да се жени тази година, тъй като мъжете около нея ставали за краткотрайни забавления, но не и за съвместен живот.

Според клюката ромската перла щеше да мине под венчило през юни, след като получила предложение за брак от мастит бизнесмен. Засега обаче Софи предпочита да бъде свободна от ангажименти, за да е сигурна, че няма да направи отново някоя грешка.

Софи Маринова 2013

Близки на певицата смятат, че за това е послужил фактът, че бившият й любим Дачо, с когото щяха да вдигат сватба, ще става татко след броени дни.

Дачо, който е син на първия мъж на Софи, от когото тя има син Лоренцо, дълги години изпълняваше ролята на брат на Лоренцо и на негов доведен баща.

Софи обаче е много ревнива и забежките на Дачо направо я побъркваха. Той дори се възползвал от нея, за да започне собствен бизнес с нейни инвестиции.

След няколко раздели и събирания Софи не можа повече да понесе факта, че Дачо се възползва от нея и се раздели с него. Пред приятелите си тя споделила, че се радва на бъдещото бащинство на Дачо, но всъщност си личало, че е разстроена.

Това, според близките й, я спряло от взетото решение да се превърне в омъжена жена. Тя щеше да се жени за Дачо и дори беше предплатила сватбата в престижен хотел, но в последния момент нещата се объркаха и тя остана неомъжена.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати