Андрей се връща при стара любов

Андрей и Надя

Телевизионният продуцент и водещ Андрей Арнаудов отново е в плен на стара любов - тв водещата Надя, която навремето бе водеща на светско предаване. Андрей, който се радваше на дълга връзка с Надя преди години, след това се ожени за красивата сръбкиня Даниела.

Бракът им обаче не издържа и Андрей се раздели с хубавата блондинка. В това време Надя пък успяла да покори не едно и две мъжки сърца и докара до безсъние от влюбване няколко известни бизнесмена.

Иван и Ирина

Андрей не можел да остане безучастен към факта, че красотата на Надя е непокътната след времето, в което са били разделени, и дори я намирал за още по-хубава.

Той се заел активно да я ухажва, но все още не е ясно дали ще успее да покори сърцето си и ще се съгласи ли тя да му даде втори шанс. Надя е известна не само с красотата си, но и с кроткия си характер, който е рядкост сред красавиците.

Също като колегата си Андрей, бизнес половинката му Иван се опита да изживее щастието от законния брак с красавицата Вихра. След разочарованието си от брака Иван посвети любовта си на тв водещата Ирина Сарачинова.

Двамата имат дете - малката красавица Ава, която редовно посещава татко си след раздялата на известните си родители.

Иван напълно подкрепял идеята на Андрей отново да е с Надя, тъй като много я харесвал открай време.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Непознат
Непознат
24.05.2013 21:37
Кой го е еня за това ......... Хората говорят ;Колко е пухкав само .......
0
0