Джена с тяло на Кристина Агилера

Джена

Фолк певицата Джена успява да изглежда като поп-принцесата Кристина Агилера, забелязват нейни фенове. Това важи за фигурата на певицата, която е с йо-йо ефект.

Кристина, която беше известна с изваяните си форми, се поотпусна за известно време и доста понапълня. Това се отрази както върху самочувствието й, така и върху работата й.

Ивана

Затова русата певица се стегна и най-накрая се втали, с което спечели отново уважението на феновете си. Фолк певицата Джена напоследък е понаддала някое и друго килце, забелязват фенове по участия.

Преди доста време Джена беше пухкава, но после рязко се втали, а за контраст увеличи и без това голямата си гръдна обиколка. Това я превърна в наистина атрактивна дама.

Напоследък обаче певицата не обръща чак толкова голямо внимание на външния си вид и според наблюдателни клюкари хапва повечко в сравнение с преди.

Това се отразява на тялото й, затова близки на певицата вече се опитвали да й намекнат, че трябва да направи нещо, за да си върне предишната изваяност на формите.

Досега сред фолк певиците с йо-йо ефект се бе отличила Ивана, която от слабичка красавица се первърна в пищна мацка, а след това качи прекалено много килограми.

С доста усилия тя успя да си върне формите, но въпреки това не можа да влезе в роклите си от началото на кариерата си.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати