ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Радина неразделна с Деян

Радина неразделна с Деян

Радина неразделна с Деян

Въпреки че се посрами пред целия свят, като призна за отношението на актьора Деян Донков към нея, актрисата Радина Кърджилова никога няма да го напусне.

Хубавата актриса, която зрителите на Къртицата често виждаха да плаче пред камерата, и то без да играе роля, а заради гаджето си, е направо обезумяла от любов.

Каквото и да се случи между тях, тя ще му прости, защото го обича повече от всичко, споделят нейни близки. Радина е класически пример за нещастно влюбена жена, защото ако Деян я обичаше наистина, нямаше да я подлага на публични унижения пред камера, смятат запознати с отношенията им.

Приятелки на актрисата се притесняват от факта, че понякога Деян става прекалено агресивен. Според Радина обаче, когато е в добро настроение, той е самата романтика и кротост. Когато той се чувства добре, я глези и се държи с нея като с принцеса. Затова тя е склонна да търпи изцепките му, на които става жертва.

След агресивно поведение Деян винаги дълбоко се разкайвал и това трогвало душата на любимата му. Затова двамата са силно свързани и няма сила, която да ги раздели.

Когато е в перфектна форма, актьорът постоянно измисля различни изненади, с които да зарадва любимата си. Когато пък прекали, което често е породено от ревност към красивата му половинка, той умело я кара да му прости и да забрави за обидите му.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати