Вики показа как се целува

Вики Терзийска

Вики затвърди репутацията си на прелъстителка, като пред камерите на „Гласът на България”, които предаваха на живо, сладострастно целуна финалиста от своя отбор.

Симпатичният Васил Чергов, когото признаха като талант и останалите треньори в състава на журито на риалити шоуто, остана като гръмнат на сцената след целувката.

Вики

Според фенове на Вики Терзийска по този начин тя е искала да му покаже колко много го цени, но наблюдателни клюкари отбелязаха, че целувката беше доста интимна.

По време на кастингите на тъмно Вики се сдоби със славата на прелъстителка, тъй като се интересуваше не само от музикалния талант на желаещите да участват в музикалната надпревара мъже, но също така и от визията им.

Когато на кастингите се беше явил Тодор – финалиста от отбора на Преслава, Вики през цялото време без притеснение питаше хората от публиката дали момчето е готино или не е, защото не можеше да го види, без да натисне бутона за обръщане и да го вземе в отбора си.

Преди да започнат битките между певците на сцената на риалити шоуто, тя открито флиртуваше с по-симпатичните мъже и си позволяваше пикантни остроумия.

Според клюката Вики напоследък е настроена на вълна флирт, което я кара да изглежда доста по-привлекателна отпреди. Тя направо сияе, с което привлича много нови обожатели.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати