ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Милена издирва каравана в Англия

Милена издирва каравана в Англия

Нина НордНина Норд
Джедай
2k351
Милена Славова

Рокаджийката Милена смята да се посвети на възраждане на пънкарските си години, когато беше на върха. След това певицата ще отпраши с каравана към морето и няма да се връща до края на лятото.

Тъй като иска да е убедена в качеството на караваната, с която ще се сдобие, за да изкара времето на морето си пълноценно, Милена заминава за Лондон.

Милена Славова

Там певицата има апартамент, който е дала под наем. Милена ще съчетае разходката си до Острова, за да си купи оттам мечтаната от нея каравана.

Рокаджийката вече е наясно какъв точно модел каравана иска да има. Според нея най-добре щяла да й пасне каравана, която е дълга седем метра. Така тя ще може да се чувства като в луксозен хотел, докато е на почивка, и няма да е лишена от нищо.

От няколко години Милена купонясва по черноморските плажове в каравана. За нея това е най-добър начин да си почине, въпреки че има достатъчно възможности, за да наеме за дълго време апартамент в скъп морски хотел.

Но за певицата караваната е най-добрият начин да се потопиш в купона. Затова тя е посветила на този начин на почивка парчето „Купон”.

Милена, която засега няма аналог на музикалната сцена, е събрала музиканти, с които е сформирала нова група.

За нула време всички са се сработили и сега ще изпълняват хитовете от преди години, с които певицата стана известна.

Парчетата „Месо”, „Истина” и други, които са познати на публиката от години, ще се редуват с нови хитове като „Куклата Мици” и „Чворолино”.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати