Кондьо стана цигански барон

Кондьо

Фолк певецът Кондьо, чиято кариера беше позападнала след излизането му от затвора, се изявява в ново за него амплоа. Певецът стана цигански барон.

Кондьо, който се гордее с ромския си произход, е един от атрактивните персонажи в българския филм „Слънчево”.

Кондьо

Според колегите на певеца той е много подходящ за киното, тъй като се държи естествено пред камера.

Кондьо не е парашутист във филмовия бизнес, той е успял да бъде забелязан благодарение на способностите, които показал по време на официалния кастинг за продукцията.

На пробните снимки Кондьо направо взел акъла на кинаджиите с поведението си пред камера – той играел така, сякаш му се случва нещо в собствения му живот. Според спецовете в бранша има голяма вероятност Кондьо да продължи да се снима и занапред в киното.

Филмът, който излиза премиерно на голям екран, вече е обрал овации от кинокритици по целия свят. Участието в продукцията вдъхновило Кондьо и той споделил пред приятели, че има намерението да работи над сценарий на собствения си живот, който да превърне във филм.

Певецът, който преди години излежа присъдата си, е известен сред колегите си като човек с много мек характер. Въпреки това той е твърд, когато трябва да се взимат сериозни решения. Когато се съгласил да участва във филма, той дори не подозирал колко много ще се промени самият той от това.

Той вече е споделил идеята си за киносценарий с режисьора на „Слънчево” Илия Костов, на когото хрумването му допаднало.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати