Куката печели яко от реклами

Куката

Актьорът Мариан Вълев, който стана любимец на българските зрители с ролята си на Куката в успешния сериал „Под прикритие”, започна да печели доста добре от реклами.

Като колегата си Захари Бахаров, който след успеха на сериала стана един от търсените за рекламни лица актьор, Вълев се радва на популярност сред фирмите, които искат да заложат на него в рекламната си кампания.

Известни сега актьори преди време са се снимали в реклами на известни марки, но там никой не ги забеляза. Едва след като стана известен като секс-символ, Калин Врачански бе припознат от фенките му като очилат смотльо от стара реклама на алкохол.

Мощна фирма бе заложила на Куката още преди година, но тогава той все още не беше превзел сърцата на българските зрители. Сега той отново е избран за рекламно лице, но според проучванията рекламата ще се радва на много по-голям успех заради известността на актьора.

Специално за клипа актьорът напомпал мускули. Преди време той беше изгубил форма и мускулите му започнаха да изчезват, а на тяхно място се очертаха бъдещи подкожни мазнини.

Куката стана любим на българския народ до такава степен, че с неговия лик започнаха да се продават пижами. Не е ясно обаче дали Вълев е успял да вземе хонорар за това лицето му да се отпечатва върху пижами.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати