Галена стана като Вики Бекъм

Галена

Фолк бомбата Галена се превръща в българска версия на поп-звездите от световна величина Виктория Бекъм и Дженифър Лопес.

Това, което свързва нашата изпълнителка със световните звезди е нейната страст към дизайна на скъпи дрехи. Самата тя е почитателка на скъпите дизайнерски тоалети, но е усетила, че и самата тя може да създаде шедьоври от плат.

Виктория Бекъм

Галена е известна като една от най-екстравагантно, а напоследък и една от най-стилно обличащите се певици. Това се дължи на вроденото й чувство за стил и на възможностите на богатата й половинка Галин.

След като повярва в таланта си, Галена създаде и своя модна линия. Тя се нарича G Spot Galena for Beyond и звездата редовно избира за излизане и за видеоклипове към парчетата си тоалети от първата си колекция.

За да подкрепят идеята на Галена и да й покажат, че я ценят не само като колежка, а и като разностранен талант, най-хитовите певици от фолк небосклона започнаха да се появяват по участия с тоалети от колекцията.

Тоалетите, създадени по проекти на певицата, варират в цените, но са предназначени за ценителки на истински красивите дрехи.

Затова и цената им е с две или три нули, но това не спира фенките на певицата да си ги купуват.

Мисълта, че ще се облекат като любимката си, ги кара да бъркат дълбоко в портфейлите си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати