Емилия с нов нос

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Емилияч

Фолк певицата Емилия, която се размина само с потрошен нос и проблеми с ребрата след автомобилен сблъсък, вече е с чисто ново носле.

Блондинката доста тежко приела факта, че трябва да си оперира носа, защото го изисква състоянието й, а не защото й е хрумнало да го направи.

Анелия

Емилия е направила някои корекции по тялото си, но никога не е искала да прави промени по отношение на нослето си. Сега обаче певицата ще изненада феновете си с чисто нов нос.

Промяната не е драстична, но все пак е забележима, твърдят запознати с притесненията на певицата преди и след операцията на носа.

В същото време, в което Емилия се възстановява от принудителна операция на лицето си, колежката й Анелия, която преди нея топлеше леглото на бизнесмена Коко Динев, зарадва феновете си с по-сочни устни.

Анелия не изпитвала мрачно задоволство от катастрофата, която преживяла Емилия, макар че е обществена тайна, че двете изобщо не се понасят.

Като Николета и Алисия, които не могат да се понасят заради общите си бивши любовни връзки, Емилия и Анелия така и не успяха да преодолеят враждата си.

И двете имат деца от Коко Динев, но според клюката всяка мисли, че нейното е заело по-голямо място в сърцето му. Затова нямало как да намерят общ език, въпреки че на големи празници децата се събират накуп заедно с баща си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest