Актриси станаха миски

Диана Любенова

Три актриси станаха миски на големия финал на шоуто за имитации „Като две капки вода”. Още преди да стане ясно, че победител в шоуто е Рафи, бяха раздадени ленти, които превърнаха три от участниците в миски.

Сочната Милица Гладнишка, която стана известна като актриса от сериала „Етажна собственост”, получи званието „Мис Усмивка”, защото не спря да огрява с 32-карата сцената три месеца.

Алебена Михова

Диана Любенова, която има опит в холивудски продукции, а преди време се изяви и в сериала „Забранена любов”, взе наградата „Мис Еволюция”. Тя й бе присъдена за трансформацията й в певица.

Албена Михова пък грабна титлата „Мис Хамелеон” за умението си да се превъплъщава в различни личности, в това число и в мъже.

Тя се превърна с лекота в Брайън Адамс и в рокаджията Дейвид Ковърдейл. С титлата мис се закичи и половинката на Рачков Мария Игнатова, която бе много щастлива от наградата.

Трите актриси признаха, че са доволни от превръщането в миски. Диана и Албена не пропуснаха възможността да се рекламират от сцената на риалити шоуто. Диана покани зрителите да я гледат в Театъра на армията, а Албена – в театър Зад канала.

Само Милица скромно си замълча, защото тя предимно озвучава сериали, а „Етажна собственост” напусна по свое желание, за да не я запомнят зрителите с ролята на досадна съпруга.

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари