Любовни рокади в Денсинг Старс

Део и Елена

Денсинг Старс се превърна в истинска машина за свалки, където любовта препраща искри от един танцьор към друг. Крак повлече Орлин Павлов, който хвана за гадже партньорката си Яна в първия сезон на шоуто.

Новото издание на риалити шоуто стана причина красивата Яна да разпали страстта на бизнесмена Петко Димитров. Така и не стана ясно дали помежду им е имало нещо сериозно, но това доведе до охлаждане на отношенията й с Орлин.

Стела и Атанас

Следващи в любовните задявки в танцовото шоу се оказаха Део и Елена. Русият певец, който се изявява чат-пат и като водещ, най-накрая призна, че е разделен с Лора Караджова и че обича партньорката си Елена. Той дори включи брюнетката в новото си парче, което записа с телевизионния готвач Лео Бианки.

Наско Месечков и Стелла се оказаха поредната любовна двойка, заформила се зад кулисите на Денсинг Старс. Наско, който е доста по-малък от Стелла, се оказа влюбен до полуда в нея, а тя го заведе на романтичен уикенд в чужбина. Двамата планират да живеят заедно в САЩ.

Поредната изненада в това отношение се оказаха Ангел и Дорина, които спечелиха танцовата надпревара.

Оказа се, че двамата още от самото начало на шоуто са гаджета, но криели това от всички, освен от няколко от колегите на Дорина.

Сега двамата влюбени вече са обявили връзката си пред всички и градят планове за съвместен живот.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати