Луиза Григорова не пафкала марихуана

Луиза Григорова

Младата актриса Луиза Григорова, която е една от най-търсените напоследък за български филми, не била страстна почитателка на марихуаната, както се твърди в светските среди.

Тъмнокосата красавица изобщо не е пушила трева, въпреки че много нейни колежки смятат точно обратното. Според клюката на това я бил научил бившият й любим актьорът Явор Бахаров.

Бяхаров

Всъщност Луиза изобщо не е била изкушавана от актьора да опита от тревата и се чуди на какво се дължат тези клюки. Тя споделя, че мъжът до нея би трябвало изобщо да не пуши, за да се впише в идеалния образ, който тя е създала за евентуалната си силна половинка.

Около Луиза постоянно има гадни клюки, защото много нейни колежки й завиждат за бързия пробив. Това се отнася както за колежките й от артистичните среди, така и за тези от модните. Все пак преди да пробие на екрана, Луиза се изявяваше като манекенка в модната агенция на майка си.

И докато красавицата си спомня с приятелска усмивка за любовното си увлечение по Явор, той се е отдал изцяло на новата си любов. Красивата Александра, която е дъщеря на починал богаташ, ще блесне с роля във филм, в който играе Явор.

Братът на Захари Бахаров, който е до уши влюбен в новата си любима, искал да покаже на всички колко е талантлива тя, затова настоявал името й да бъде включено в кастинга за нова продукция.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари