Яна Маринова върти ханш около пилон

Яна Маринова на яхта

Известната актриса и каскадьорка Яна Маринова ще се превърне в майсторка на танците на пилон, на които набляга от доста време.

Вече четвърти месец звездата от „Стъклен дом”, която се изявява и като водеща на много светски и благотворителни събития, изучава хореографията на танците на пилон.

Яна Маринова

Яна, която водеше концертите на живо в шоуто за музикални таланти „Гласът на България”, не учи специфичните танци сама, а се е доверила на опитни инструктори в танцова школа.

Новото й хоби е свързано не с желанието да научи как се чувстват стриптийзьорките, а с новата й роля на танцьорка в стриптийз клуб във филма „Живи легенди” на Ники Илиев.

Яна вече има зад гърба си повече от 30 репетиции на пилона и смята да продължи да го прави за забавление. „Чувстваш се невероятно женствена и секси след всяка тренировка. Откакто се занимавам с танци на пилон, чувствам, че тялото ми е станало по-хармонично”, откровена е Яна.

Колегите й смятат, че тя е доволна от новите си умения най-вече заради факта, че скоро ще може да се похвали с роля като на Деми Мур от филма „Стриптийз”.

Яна е известна като една от звездите с най-хубаво тяло у нас. Красавицата, която напоследък е канена за участие в доста рекламни клипове, прекарва голяма част от свободното си време във фитнес залата, където извайва перфектната си фигура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати