Софи Маринова още вехне по Дачо

Софка

Софи Маринова не спира да вехне от любов по бившия си любим Дачо, въпреки че той вече е щастливо задомен. Според клюката ромската перла редовно подпомагала бившия си с финансови инжекции.

Дачо е голямата любов на Софи Маринова и тя още не може да го прежали, говори се във фолк средите. След като роди сина си Лоренцо от бащата на Дачо - Петър, тя буквално отгледа бъдещия си любовник.

Софи  Маринова

"Викаше ми како Софке", спомня си умилено певицата за периода, в който все още били в позиции на мащеха и заварен син. Любовта им пламнала и разрушила съжителството с Петър.

След като на няколко пъти Дачо се разделя със Софи и се връща отново при нея, накрая я заряза пред олтара. Но дори това не сломи певицата, която е много емоционална.

Тя дори споделила с близки приятелки, че с нейни пари Дачо си направил фирма и завъртял бизнес, но тя му простила и това. Неотдавна Софи открила, че бившият й любим чака бебе от новата изгора на баща си, която успял да съблазни.

Софи, която е известна като много ревнива, се правела, че харесва новата любима на Дачо и затова помагала финансово на младото семейство. Но всъщност целта й е да си върне младото гадже, смятат нейни колеги.

Откакто се е разделила с Дачо, тя така и не си хвана нов приятел, с когото да се утешава, въпреки че твърди, че от време на време се забавлява за кратко с хубавци.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати