ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Емануела бясна заради измамник

Емануела бясна заради измамник

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Емануела

Фолк певицата Емануела е побесняла заради злоупотреби с нейното име в социалната мрежа. Неотдавна се появи нов профил на певицата, която ползва истинското си име – Емилия Цветкова.

Той обаче няма нищо общо с истинския профил на Емануела и тя направо се е побъркала от нерви, защото се притеснява какво впечатление ще направи това на феновете й.

Емануела

Тя била вбесена, тъй като в новия й профил се пускат снимки, прес-информации, видеоклипове към песните й, което го прави да изглежда абсолютно официален.

Певицата приканва хората да не влизат в контакт с новия профил, тъй като бил направен от измамник. Тя е на мнение, че това е направено, за да се навреди на имиджа й, както и на музикалната компания, в която тя в момента е най-голямата звезда.

Малка утеха за емоционално съсипаната певица била новата й придобивка – чисти нова лодка, която носи нейното име. Според клюката тя си я купила с парите, които получила от участието си в риалити шоуто „Къртицата”.

Голямата мечта на Емануела била да има яхта с нейното име, изписано с огромни букви, но тя се примирила и с лодка. За нея било въпрос на чест сама да си я купи, въпреки че съпругът й Никола предлагал той да инвестира в скъпата покупка.

Лодката вече била украсена с името на певицата и стои на котва в частно пристанище. Певицата щяла да я увековечи в някой от клиповете си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати