ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Калин Вельов пее благотворително

Калин Вельов пее благотворително

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Калин Вельов

Известният перкусионист и певец Калин Вельов реши да се включи в благотворителността с новото си парче „Ти”. Мускулестият певец избрал кампания, която вече е събрала стотици хиляди левове за различни благородни каузи.

Той посветил новото си парче „Ти” на благотворителността и заснел клипа към него, за да подпомогне мощната кампания за събиране на средства за здравни, социални и еко-каузи.

В новото видео на певеца става въпрос за момиче, което е попаднало в неприятна ситуация. „Никой не е застрахован от това да изпадне от пътя, да остане на улицата”, смята Калин, който иска да възвърне вярата на хората в самите себе си.

В лентата към парчето участва красивата млада актриса Ивета Луис Контрерас. Клипът разказва историята на момичето, което с помощта на приятелска ръка отново успява да заживее живота, който заслужава.

Идеята на Калин е, че хората трябва да се подкрепят, което според него е много важно по време на финансова криза, в което всеки гледа предимно собствения си интерес.

Певецът иска да наблегне на приятелството между хората, което може да промени напълно живота им, и по този начин да накара повече българи да се включат в дарителски кампании.

Самият той е известен с това, че никога не подминава хора в нужда и има особено голяма слабост към уличните музиканти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest