ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Парис Джексън ще живее с майка си

Парис Джексън ще живее с майка си

Парис Джексън

15-годишната дъщеря на Майкъл Джексън, която беше приета по спещност в болница миналата седмица, след изписването й ще отиде да живее с биологичната си майка.

Единствената дъщеря на Краля на попа се опита да сложи край на живота си, като си преряза вените и се нагълта с огромно количество медикаменти. За щастие опитът за самоубийство на наследницата на Джако се оказа неуспешен и към момента девойката е вън от опасност.

За психическото й състояние обаче не може да се каже същото. Парис изживява изключително тежко смъртта на баща си, а и като се добави към това и проблемите в тийнейджърската възраст, ситуацията изобщо не е за подценяване.

Като част от лечението на момичето, специалисти са предписали терапия, при която след изписването й от болничното заведение, Парис трябва да отиде да живее при биологичната си майка Деби Роу.

Това решение било взето, след като станало ясно, че досегашните настойници на децата на Майкъл Джексън не се задържали много в къщи. Така докторите предписали биологичната майка на момичето да я вземе под крилото си и да бъде при нея винаги когато тя има нужда от това.

Припомняме, че докато беше жив Майкъл Джексън – на Парис и братята й беше абсолютно забранено да се виждат с Деби Роу. За целта Роу получи солидна сума, с която се отказа от правата си като родител.

След смъртта на певеца обаче момичето реши, че ще поднови отношенията с майка си и сега те прекарват значително време заедно, което никак не се нрави на останалите от клана Джексън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати