Алисия забрави за Ники

Алисия и Ники Михайлов

Фолк певицата Алисия, която се сви в черупката си, след като бе зарязана от Ники Михайлов, вече го е забравила и се утешава в прегръдките на един от светските красавци.

Хубавецът Стефан Сечков, който е брат на тв водещата Вили Сечкова, напоследък отделял доста време за срещи с изоставената от поредния футболист певица.

Алисия

След като Валери Божинов, от когото Алисия има дете, я изостави и се ожени за Николета Лозанова, тя беше съсипана психически.

Бурното щастие с бившето гадже на Николета – Ники Михайлов, я накара да се надява, че може отново да се радва на любовта, но това бе за прекалено кратък период. След целувки, публикувани в медиите, дойде ред и за официално изявление за раздялата между двамата.

Позорящо за Алисия бе изказването на Ники, който наблегна на домакинските й качества и на зрелостта й. Това я накара да се затвори в себе си и според близките й тя не искала нова връзка, за да не бъде отново наранена.

Новият й обожател обаче имал много внимателен подход и със сигурност няма да разочарова певицата, която според колежките й щяла да си търси нов футболист, който да я приюти за кратко в леглото си.

Според клюката Стефан, с когото певицата се среща в момента, дори се разделил с приятелката си, за да може да посвети времето си изцяло на изоставената любителка на футболисти.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати