ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ивена си търси гадже

Ивена си търси гадже

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Ивена

Фолк певицата Ивена е в търсене на ново гадже, след като се раздели със старата си любов. Според клюката изпълнителката разбрала, че любимият й изневерява, и се въоръжила с търпение за доказателства.

Те не закъснели да се появят - певицата успяла да хване гаджето си заедно с новата му любов. За разлика от много нейни колежки, които разиграват хващане на изневеряващия си мъж само в свои видеоклипове, Ивена имала нещастието да се сблъска с това преживяване в реалния живот.

Ивена

Според приятелки на певицата отношенията й с любимия напоследък не вървели, но тя не предполагала, че той може да си позволи забежка, при положение, че тя го дарява с цялото си внимание и любов.

Караниците им били чести, но след това двамата се сдобрявали. Клюкари шушукат, че Ивена и друг път е хващала избраника си да се гушка с други, но му прощавала. Този път обаче чашата на търпението й преляла и тя решила да сложи веднъж завинаги край на отношенията си с него.

В момента самотната хубавица е изпълнена с трепетни очаквания какъв ще е следващият й сериозен приятел. Тя е настроена отново за сериозна връзка, въпреки че има притеснения от евентуално следващо нараняване на сърцето й.

Ивена не държи новият й любим да е богаташ, за нея било важно мъжът да я разбира и да й дава толкова любов, колкото и тя на него. Това правело изпълнителката щастлива и тя се чувствала желана и обичана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ЕМИЛ МИХОВ
ЕМИЛ МИХОВ
06.08.2013 21:49
ВЗИМАМ Я СТРАХОТНА ЖЕНА Е ЩЕ И ГОТВЯ МНОГО
0
0