ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Харизанова имала паранормални способности

Харизанова имала паранормални способности

Венета Харизанова

Мисис България 2011 Венета Харизанова изуми зрителите в предаването „На кафе“ като показа, че може да лепи метали по кожата си. Моделката демонстрира паранормалните си способности, като залепи лъжици по дланите си. За да покаже на Гала, че няма лъжа, няма измама във феноменалните й способности Харизанова намаза предварително ръцете си с мазен крем.

Миската се похвали, че като дете биополето й било дори много по-силно. Тогава лепила по тялото си всякаква посуда, като дори веднъж успяла да задържи цяла ютия. За това разбира се няма живи свидетели.

Гала

Най-впечатлена по онова време била бабата на Харизанова, която смятала внучка си за наследница на именита руска лечителка на име Джуна. Възрастната жена дори настоявала да изпратят Венета в руско училище за необикновени таланти и екстрасенси. Родителите на Венета обаче не се съгласили да изпратят дъщеря си в училище за врачки.

Сега години по-късно моделката отново се върнала към паранормалните си способности и дори се записала на курс по Рейки. Така красавицата се надявала да може да помага на близки и роднини в нужда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати