Део и Лора спорят кой е бил зарязан

Део и Лора

Лора Караджова и бившият й възлюбен Део не спират да си пускат бодливи закачки относно раздялата си. Дъщерята на Данчо Караджов, покрай която Део стана известен като сваляч на ВИП-мацки, беше в лоши отношения с русокосия водещ преди раздялата им.

Двамата дълго време се появяваха фиктивно като двойка на светски партита, защото бяха решили да поддържат връзката си за пред обществото. След което Део направо разби сърцето на Лора, като на всеослушание обяви за любовта си към партньорката си от Денсинг Старс - Елена.

Део и Елена

Део, на когото много мъже завиждаха за връзката му с известната красавица, не искал да се раздели с Лора, въпреки че тя многократно го молела за това.

Според близки на певицата бившият й, който се изявява и като певец, си бил изиграл добре картите и получавал доста ангажименти покрай връзките си в шоубизнеса, някои от които завъртял с помощта на Лора.

Приятели на Део твърдят, че той отдавна не искал да е с Лора, но тя била тази, която настоявала да продължат да се виждат. Истината ще си остане скрита само между стените на спалните на Лора и Део, където са се водели тези разговори.

Лора, която не мислела, че Део ще я прежали толкова бързо, в момента не афишира връзка с никого, защото според антуража си изчаква мъж, който да е със страхотна визия и добри позиции в обществото. Само това, според певицата, ще накара Део да страда за изгубената им любов.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати