ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Майкъл Джексън не е биологичен баща на Парис

Майкъл Джексън не е биологичен баща на Парис

Парис Джаксън

Парис Джексън, която наскоро опита да се самоубие, като нагълта огромно количество медикаменти, ще търси истинския си баща.

15-годишната девойка възнамерява да отлети за Англия, където да се срещна с Марк Лестър, смятан за нейния биологичен баща.

"Парис много иска да научи каква е истината. Тя разбра, че Марк и Майкъл са били доста добри приятели, като дори се говори, че Марк е истинският й баща", разкрива източник близък на семейство Джексън.

Припомняме, че след като беше изписана от болницата, заради опита й за самоубийство, Парис Джексън отиде да живее при биологичната си майка Деби Роу. Няколко дни по-късно стана ясно, че Майкъл Джексън най-вероятно не е нейният биологичен баща. Според твърденията Деби Роу и Марк Лестър са истинските родители на момичето, а Джексън просто я е взел под своята опека.

След смъртта на Джако през 2009 г. многобройните членове от клана Джексън се опитаха да намажат от наследството на Краля на попа. За целта те дори заведоха дело за доказване на родствената връзка на певеца с трите му деца Принс Майкъл Джунийр, Парис-Майкъл Катрин и малкият им брат Принс Майкъл Джаксън II, по-известен с прякора си Бланкет.

Причината за огромната алчност от страна на семейство Джаксън са близо 6 милиарда долара и всички бъдещи придобивки, които децата на Джаксън трябва да получат. В завещанието си легендата в поп музиката е упоменал като единствени наследници на активите му трите деца, както и майка му 82-годишната Катрин Джексън, която бе определена за настойник на наследниците на Джако.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ким
Ким
09.07.2013 17:20
Аман от глупости!Парис ще бъде изпратена на лечение в лечебно заведение,като интернат в Юта,никакъв Лекстър няма да търси!Мисля,че Деби е тази,която е най- наясно на кого са децата!Писна ми от жълтини и спекулации!И стига вече с този "Джако",такъв човек няма!Има Майкъл Джаксън!
4
0