ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Орлин призна за раздялата си с Яна

Орлин призна за раздялата си с Яна

Орлин Павлов

Орлин Павлов най-накрая си призна, че с танцьорката Яна Акимова отдавна са разделени. Певецът разкри, че с Яна не са двойка от половин година, но се разбрали да запазят тази информация далеч от медиите.

Павлов дори заминал за Щатите, а след като се върнал отпразнувал рождения си ден в компанията на Яна, все е едно двамата са още заедно.

За времето през което той прекара в Америка, Яна беше обвинена, че изневерява на певеца с партньора си в „Денсинг старс“ Петко Димитров. До момента Павлов се държеше като жертва и мнозина смятаха, че Яна му слага рога с бизнесмена.

Петко Димитров

Истината обаче е съвсем различна, а именно, че Орлин е основният виновник за тяхната раздяла. Той призна в свое интервю, че Акимова искала да задълбочат отношенията си и като всяка жена иска сватба и деца. За такава промяна обаче певецът не бил готов и те се разбрали, че и за двамата ще е по-добре да се разделят.

„Започнахме постепенно да се отдалечаваме един от друг. Тя искаше пръстен и семейство, а аз бях прекалено отдаден на кариерата си, пътувах много и постоянно се разминавахме. Можех да избера пътят към нея, но не го направих”, споделя певеца, който започна да се изявява и като актьор. Той отказа да коментира отношенията между Яна и Петко, но им пожела много щастие и късмет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати