Джорджиа се включи в благородна кауза

Джорджиа

Фолк певицата Джорджиа, която нашумя доста покрай скандала с колежката си Емануела, се включи в благородна инициатива. Изпълнителката, която е известна с доброто си сърце, стана част от благотворителен базар, където се продаваха книги, за да се съберат средства за лечение на болно от рак на белите дробове момче.

Щом чула за благотворителната кауза, Джорджия отпрашила за Пловдив, където се състоял базарът. Певицата купила книги, за да подпомогне благородната инициатива, и повикала със себе си свои приятели и познати, които да помогнат на момчето да събере средства в борбата с болестта.

Джорджиа била трогната от факта, че родителите на Светослав Стоилов първо продали апартамента си, за да финансират лечението на детето си, а едва след това започнали да търсят помощ и от непознати хора.

Певицата разпространява сред приятелите си и номера, на който може да бъде изпратен дарителски смс за момчето - DMS SVETLI на номер 17 777.

Джорджиа е известна с по-различния си стил във фолка, тя залага и на R'N'B мотиви в парчетата си. Скандалът с Емануела се развихри, когато Джорджиа след дълго мълчание най-накрая реши да си каже, че светлооката й колежка й е отмъкнала мъжа, който е баща на малкото й момиченце.

Избухна страшен скандал, като много от колежките на Джорджиа от различни музикални компании скочиха в нейна защита. Това повдигна духа на Джорджиа и тя успя да се справи с душевните си рани.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати